Óriási meglepetés: a nyeretlen Pápa verte a veretlen Újpestet!

Napló - A Pápa hatalmas meglepetésre 3-0-ra győzött az Újpest otthonában a labdarúgó Soproni Liga 4. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

Nagy Terka

A találkozót megelőzően a lila-fehérek veretlenek, míg a korábbi újpesti kedvenc, Véber György tanítványai nyeretlenek voltak, ráadásul gólt sem lőttek.

Eredmény: Újpest FC-Lombard FC Pápa 0-3 (0-1)

Szusza Ferenc Stadion, 2 ezer néző, v.: Veizer
gólszerzők: Bali (45.), Farkas A. (64. 11-esből), Rebryk (72.)
sárga lap: Stokes (58.), Vaskó (62.), Kabát (78.), illetve Varga G. (21.), Tóth G. (35.), Nagy S. (48.), Dlusztus (51.), Farkas A. (78.)

Újpest: Balajcza - Vermes, Lambulic, Vaskó, Dudic (Pollák, 66.) - Millar (Simek, 63.), Stokes, Sándor, Foxi (Tisza, 63.) - Rajczi, Kabát
    
Pápa: Szűcs L. - Farkas A., Dlusztus (Sipos, 83.), Tóth A., Rajnay (Nagy S., 41.)- Varga G., Gyömbér, Bárányos, Heffler N. - Bali, Alex (Rebryk, a szünetben)

Az első félidőben egyetlen momentumot leszámítva semmi nem történt: az álmosan ücsörgő hazai nézőknek arra kellett "ébredniük", hogy csapatuk vesztésre áll, mivel Bali a 45. percben betalált.
A fordulást követően nagyobb sebességbe kapcsoltak az újpestiek, de először Szűcs , majd a kapufa mentette meg a pápai alakulatot. Aztán a második játékrész első valamire való pápai akciójából újabb gól született: a Bárányos buktatásáért megítélt büntetőt Farkas értékesítette. A találkozó a 72. percben dőlt el, Rebryk bombázott védhetetlenül Balajcza kapujába.
A hazai drukkerek annyira elkeseredtek, hogy innentől kezdve minden újpesti játékos labdaérintését füttyszó kísérte, mind e mellett az ultrák a pápaiak vezetőedzőjét, Véber Györgyöt éltették, valamint felcsendült az "inkább zárt kapus" című rigmus is, amellyel arra céloztak a lila-fehér drukkerek, hogy a találkozót eredetileg nézők nélkül rendezték volna meg, ám a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) felfüggesztette a büntetést...
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!