Golden Globe-díjas szerelmi történet a humorcsatornán - Jön Dharma és Greg!

Napló - A magyar humorcsatorna a hűvös őszi napokra egy igazán vidám szerelmi történettel készül. A szabadelvű, hippi szülők gyermeke, Dharma és az arisztokrata családból származó Greg története szeptember 30-án debütál.

Kiss Nikolett

Adott egy csinos, szabadelvű, hippi családban felnőtt csinos nő és egy sármos, arisztokrata felmenőkkel büszkélkedhető férfi. Talán nem a legtökéletesebb párosítás, Dharma és Greg mégis egymásba szeret, nem is akárhogy. 

A boldogító igen már az első randi végén elhangzik. A két korántsem hasonló életfelfogású család felháborodva fogadja a házasság hírét. 

Dharma és Greg pedig egész életében küzd majd felmenőivel, aminek fordulatait a Comedy Centralon bárki követhet szeptember 30-tól minden szerda este.

Az Ég veledből és az Ed TV-ből ismerős Jenna Elfman alakítja Dharma-t, amiért Emmy-díjra is jelölték. 

Az öt évadot megélt sorozat egy Golden Globe-díjat is bezsebelt, így a siker szinte garantált. Szerelmi történet humorral átszőve a Comedy Centralon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!