Sztárok és a misztikus hetes szám - Terecskei Rita, Hooligans, Dukai Regina - Fotókkal

Napló - Hét napból áll egy hét, hét feje van a mesebeli sárkánynak, hét évente változik az ember ízlése és világlátása, a párkapcsolatokban is a hetedik év szokott kritikusnak számítani, de főbűnből is hét darab van és még sorolhatnánk.

Kiss Nikolett

A hetes szám misztikuma vitathatatlan. Hírességeinknek is meghatározó ez a szám. Terecskei Rita házszáma és születési dátuma, a Hooligans (jobbra) eddig megjelent lemezei és Dukai Regina (balra) névnapja is a heteshez kapcsolódik.

A hetes szám ha nem is hoz mindenkinek szerencsét, a legtöbb ember számára különös szereppel bír egy jellemző nap, egy évforduló vagy egy gyakran megjátszott lottószám révén. Hírességeink sincsenek ezzel másképp.

Terecskei Rita életének több pontja is kapcsolódik a misztikus hetes számhoz.

„Nem vagyok babonás és nem nevezném szerencseszámomnak a hetest, de mindig is meghatározó volt. Elég csak azt figyelembe venni, hogy 1979. hetedik hónapjának 27. napján születtem.” – mesélte a Zanzibar énekesnője. 

– „Ráadásul a családommal Cegléden a hetes szám alatt lakunk. Furcsa, de mindig is szerettem ezt a számot.” – tette hozzá Rita. 

Dukai Reginának a hetes szám nem a születésnapját, hanem névnapját határozza meg.

„A névnapom és a születésnapom, tehát a hetes és az ötös mindig is a kedvenc számom volt és szerencsét is hozott.” – mesélte az ismert modell. 

– „Abban is lehet valami, hogy az ember hétévente megváltozik, másképp látja a világot. Én ezt leginkább az étkezésen veszem észre. Új dolgokat próbálok ki és szeretek meg.” – árulta el Regina.

A Hooligans legénysége számára is meghatározó a hetes szám. Igaz, a fiúk életében ez a jellegzetes állapot nem tart már sokáig.

„Eddig hét albumunk jelent meg, nagyon sikeres a zenekar, így igazán szerencsésnek mondható a hetes szám a mi életünkben. 

Nekem személy szerint azért is kedves, mert a barátnőm 1977. július 7-én született, így elég meghatározó ez a szám az ő életében.” – árulta el Endi. 

– „Elég babonás vagyok, a 13-as számot például nem szeretem, mindig történik velem valami rossz 13-án.” – tette hozzá a Hooligans dobosa, aki bízik a nyolcas számban is, hiszen a zenekarral már dolgoznak legújabb lemezükön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!