Aktuális kedvenceiről beszélt a Slipknot énekese

A Slipknot énekese, Corey Taylor elárulta, hogy melyik idén megjelent nagylemezeket tartja személyes kedvenceinek. A koncerteken félelmetes maszkban látható frontember leginkább a rock és heavy metal legendás hírű előadóihoz vonzódik.

Gyuricza Ferenc

Corey Taylor ötös listáját az Alice In Chains együttes visszatérő, Black Gives Way To Blue című nagylemeze vezeti. A második helyre a Pearl Jam zenekart és a Backspacer című albumot sorolta az énekes, míg harmadikként a Slayer legújabb mesterművét, a World Painted Blood-ot nevezte meg. A negyedik helyre egy széles körben kevésbé ismert, ám a rockzene hívei számára annál fontosabb zenekar, a Mastodon és a Crack The Skye album került, míg az ötös lista végén a Metallica és a Death Magnetic album szerepel.

Corey Taylor arról is beszámolt, hogy másik zenekara, a Stone Sour már készül új albumának munkálataira. A tervek szerint februárban vonulnak stúdióba, a producere Rob Cavallo lesz, aki korábban a Green Day, a The Dave Matthews Band, a Paramore, a Kid Rock, Avril Lavigne, a Shinedown, valamint a My Chemical Romance mellett is dolgozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!