Plázából jött a szennyvíz

Veszprém - Egy szennyvízcső eltört a Balaton Plaza parkolójában, és teljes tartalma az ott álló autóra folyt, a tulajdonos szerint meg sem hallgatták a panaszát.

Martinovics Tibor

- Felháborító volt a pláza hozzáállása. Egyetlen vezetővel sem tudtam beszélni, senki nem hallgatta meg a panaszomat, nem tettek semmit. Egy cinikus megjegyzéseket tevő, nevét el nem áruló biztonsági őr annyit mondott: tegyek panaszt e-mailben - vélekedik Antal István, az autó tulajdonosa.

A pláza parkolójának mennyezetén lévő  szennyvízcső e hét hétfőn tört ketté, annak tartalma folyt rá az ott álló autóra, amelyben kár ugyan nem keletkezett, de azonnal mosóba kellett vinni.

- Méltánytalan volt az eljárás, lekezelően bántak velem. Az esetnek nem volt felelőse, a biztonsági őr annyit mondott nem őrzött a parkoló, így ne várjak semmit. Kérdezem egy panaszos e-mail megírása ebben az esetben min segítene? Legalább egy autómosást ajánlottak volna fel - fogalmazott Antal István, aki hozzá tette, ezzel az erővel a mennyezet egy darabja is ráeshetett volna az autóra, komolyabb kárt téve abban, akkor vajon ki térítette volna meg a kárt?

Megkeresésünkre a pláza igazgatója elmondta: az adott időben valóban nem volt elérhető, mert épp egy tárgyaláson ült, sajnálja a történteket, ugyanakkor nem tartja igazán említésre méltónak.

- Az igazgatóságon ketten dolgozunk, nem tudunk mindig mindenhol ott lenni. A honlapunkon ott vannak az elérhetőségeink, sajnálom, hogy ebben az esetben a gépkocsi vezetője nem tett panaszt e-mailben, azaz nem élt a lehetőségeivel - válaszolta érdeklődésünkre Berzevici Rita, aki hozzá tette, ha időben értesült volna a történtekről akkor valószínűleg egy ingyenes autómosást felajánlott volna.

- A plázának van biztosítása, tehát, ha a parkolóban álló autók az épület miatt rongálódnak meg természetesen rendezzük a kárt - tette hozzá az igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!