Sokezres tömeg a parkerdőben

Várpalota - Több ezer fiatal mulatott felhőtlenül a csütörtökön startolt Pannónia Fesztivál (PaFe) nyitónapján.

Szabó Péter Dániel

Már a kora délutáni kapunyitásra komoly sorok alakultak ki a Palota határában található Cseri-parkerdőnél, akadt, akinek több órába került, mire bejuthatott a PaFe területére.

Persze ez nem vette el a fesztiválozók kedvét a bulizástól. Nem is hiába, hiszen már a nyitónapon komoly volt a felhozatal. A veszprémi színeket a Pigs Might Fly metálbanda és a hip-hop stílus egyik honi helytartójaként is aposztofálható Hősök csapat képviselte.

Azért nemcsak ők bazseváltak a jól fogyó seritalok jóvoltából igen lelkes nagyérdeműnek, színpadra lépett többek között a pálinkát dalba foglaló Magna Cum Laude, a Kistehén Tánczenekarból alakult Intim Torna Illegál, a Kispál Andrást is a soraiban tudó Velőrózsák zenekar, és az amerikai rocklegenda Twisted Sister is. A Were not gonna take it című örökbecsű opuszt is jegyző banda világkörüli turnéját indította Várpalotán.

Ami a további napok programját illeti, pénteken a Vad Fruttik, a Deák Bill Blues Band, a Lord és a Depresszió is nyomja majd a Cseri-parkerdőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!