Zord időben az erdőben

Kab-hegy - Az időjárás ugyan alaposan megtréfálta a résztvevőket, ettől függetlenül akik ott voltak a HM Verga Zrt. első nyílt napján, jól érezték magukat.

Tremmer Tamás

Az idei az Erdők nemzetközi éve, valamint szokásosan most tartják az országban az Erdők hete rendezvénysorozatot. Ezekhez az eseményekhez csatlakozott a HM Verga Zrt. is, amely első alkalommal családi nyílt napot tartott. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott rendezvénynek a Kab-hegy sárcsikúti pihenőhely adott otthont, tájékoztatott Tengerdi Győző vezérigazgató.

A résztvevőket tartalmas programmal várták. Tartottak erdei futóversenyt, volt fegyverbemutató és vásári komédia, a gyermekeknek állatsimogatás, lovagoltatás. A zord időben kitartókat jófajta pörkölttel látták vendégül. Az erdők hármas funkcióval bírnak: gazdasági, védelmi, közjóléti - a nyílt napon ezek mindegyikébe bepillantást nyerhettek az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!