Ismét a megelőzésre helyezték a hangsúlyt

Balatonalmádi – Testzsír-, vérnyomás-, vércukormérés és látásvizsgálat is szerepelt azon mérések között, amit az almádi egészségnapra érkezők igénybe vehettek a napokban.

Halmos György

A nagy népszerűségnek örvendő rendezvényen nemcsak az egészséges testre, hanem az egészséges lélekre is nagy figyelmet fordítottak a szervezők, hiszen életmód-tanácsadás, illetve a szellem tudatosságával véghezvitt gyógyításokkal kapcsolatos előadások is szerepeltek az egész napos programban. Nagy sikert aratott a makrobiotikus konyháról szóló bemutató is, a speciális fehérjékben, vasban, kalciumban, más ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban gazdag étrend hívei szerint a speciális táplálkozás alkalmas a civilizációs betegségek megelőzésére, káros hatásainak természetes enyhítésére, gyógyítására. Előadásban ismertették a homeopátia lényegét, illetve a szakemberek a nap folyamán többször a megelőzés, a helyes táplálkozás és a mozgás fontosságára hívták fel a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!