Botrány! Kupleráj lesz Győzike villájából

Kuplerájt nyitna egy tatabányai férfi a Gáspár család salgótarjáni villájában. Az úriember komoly ajánlatot tett Gyõzikének, aki már évek óta árulja az épületet. Hiába csökkentette azonban a villa árát 8,5 millió forinttal, máig nem sikerült túladnia a Gyõzike-shownak is otthont adó házon.

Nagy Terka

Belvárosi villa. Az ország egyik legismertebb lakóháza Salgótarján belvárosában. Újépítésû lakóházak környezetében, forgalomtól mentes utcában található a kétszintes, tetõtér-beépítéses, 7 szobás családi ház. 

Bravúros, nagyvonalú belsõépítészeti, világítástechnikai megoldások, luxusigény jellemzi. Társas jacuzzi, szauna, hidromasszázs zuhany, stb... 

Családi háznak meseszerű, vállalkozásnak ideális. Dupla garázs, jó parkolási lehetőség. Az ára pedig nagyon baráti. 
 
Óriási árengedménnyel, 8,5 millió forinttal olcsóbban sem akad vevő Gáspár Győzőék villájára. Korábban 58 millióért árulták, ma azonban már 49,5 millióért hirdetik a sárga házat, ami így már a bolondnak is megérné. Győző elárulta, a közelmúltban egy komoly vevő érdeklődött nála.

– Egy tatabányai férfi nemrég tett ajánlatot az ingatlanra, ő gyakorlatilag kuplerájt nyitna nálunk, egy ledér, zenéstáncos mulatót – magyarázta Győzi.

– Azonnal le is tette volna a pénzt, de a szomszédságban sok a gyerek, ezért nem akarjuk neki eladni a régi otthonunkat. Gáspárék nem szeretnének mindenáron megválni a villától.

– Szívesen eladnánk, de szerencsére addig is tudjuk hasznosítani – mondta a Gáspár család feje.

– Szeptemberig egy csomó embernek kiadjuk, lesz benne filmforgatás, két lagzi, cégbemutató. Emellett érkeznek komoly érdeklődők is. 

Könnyen meglehet azonban, hogy végül hajléktalanok heverésznek majd Győző zebramintás kanapéján. 

– Beával úgy döntöttünk, ha egyáltalán nem találunk vevőt, akkor hajléktalanszállót nyitunk benne – ecsetelte Győző.

– Ilyen sajnos nincs a környéken, pedig szükség lenne rá - írja a Bors.

(Fotó: archív)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!