Bronzérem a nyakba

Veszprém - Döntetlen állásról kezdi meg utolsó idei NB I/B-s bajnoki kosárlabda mérkőzését a Veszprémi Egyetem SC. A tét a bronzérem.

Novothny Ottó

Az első csata 86:86-ra végződött Nagykanizsán, vagyis mindenről a pénteken 18.30 órakor kezdődő visszavágó dönt (a szabályok szerint ha ismét egyenlő lesz az eredmény, hosszabbítás következik).

Érdekesség, hogy a hazaiak az első találkozón annyira nem voltak elégedettek a játékvezetők ténykedésével, hogy kérésükre (erre szintén lehetőséget ad a szabályzat) a veszprémi összecsapást három bíró dirigálja majd.

- Úgy hajtott mindkét csapat az első találkozón, mintha bajnoki döntőt játszottunk volna - mondta Molnár István a veszprémiek mestere. - Hatalmas taktikai harc folyt a pályán, minden előfordult, ami kosárlabda meccsen elképzelhető.

- Az egyetemistákat ismét elkísérték szurkolók.

- Pontosan ennek is köszönhetően volt újra remek a hangulat és bízunk benne, hogy pénteken itthon is hasonló fogadja majd a résztvevőket. Az biztos, hogy mi számítunk drukkereinkre, és ők is bízhatnak abban, hogy a fiúk mindent megtesznek a sikerért.

- Helyben átadott bronzérmekért folyik a csata.

- Így igaz, a kosárlabda szövetség képviselője a mérkőzés végén a győztest azonnal megjutalmazza a megérdemelt érmékkel. Nehéz küzdelem vár ránk, magassági- és erőfölényben van ellenfelünk. Az elmúlt időszakban négyszer néztünk farkasszemet, mindannyiszor apróságokon múlt a győzelem. Kiélezett csata várható most is, a lepattanó labdák megszerzésének aránya dönthet. Várunk mindenkit és nyerni akarunk.

A veszprémiek az idei bajnokság utolsó meccsén nagy feladat előtt állnak: a bronzéremért lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!