Durvul a hóhelyzet! A hókotró is elakadt

Veszprém - Baleset szenvedett a VKSZ Zrt. egyik hókotrója a csütörtök reggeli havazásban, az autó nem tudott megállni a Buhim utcában és belecsúszott egy korábi ütközés miatt veszteglő furgonba.

Mátyus Tamás

Iskolába vitte gyermekeit személyautójával egy nő reggel, mikor az Oliva étterem előtt a jeges úton hátulról nekiütközött egy furgon.

A nő még el tudta hagyni gépkocsijával a szűk utcát, ám a kisteherautó műszaki problémái miatt az út szélére húzódva várta a segítséget. Ekkor érkezett az utcába a közüzemi szolgáltató hóekés szórógépe, aki bár idejében észlelte a forgalmi akadályt, a síkos úton megállni már nem tudott.

Hátulról nekiütközött a furgonnak, keresztbe fordította az utcán, majd a szomszédos parkoló padkájára hajtott. A baleset következtében a kisteherautó ráadásul az étterem zárt tölgyfakapuját is beszakította. 

- Még szerencse, hogy épp senki sem sétált a járdán - tette hozzá a egyik szemtanú, aki azt is elmondta, a meredek utcának reggelente nagy gyalogosforgalma van. A balesetben senki sem sérült meg, ám a lerobbant autók hosszú ideig korlátozták a Buhim utca forgalmát.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!