Jobbik: Változtatni kell a politikán

Veszprém - Az a nyugdíjas és rokkantnyugdíjas ellenes politika, amit a kormányzat és a törvényeket megszavazó megyei országgyűlési képviselők folytatnak további tragédiákhoz vezet.

Halmos György

Erről a Jobbik megyei alelnöke beszélt a nyugdíjbiztosítási intézet előtt, ahol decemberben szíven szúrta magát egy férfi, aki később belehalt sérüléseibe. Orbán Imre szerint több éve "rokkantak elleni hajtóvadászat folyik" az országban. A nyugdíjreform kapcsán azt hangoztatta, hogy annak következményeit még nem lehet látni, hatásait nem modellezték le.

- A nyugdíjreform nem szól másról, mint a legelesettebb rétegek megsarcolásáról, kivéreztetéséről - fogalmazott. Az ellenzéki párt politikusa szerint kérdésként felmerül az is: adottak-e lehetőségek, hogy a rokkantak visszakerüljenek a munka világába, és a munkaadók felkészültek-e a munkába kényszerített emberek fogadására. A párt támogatja viszont, hogy a rendszeren élősködőket kiszűrjék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!