Keressük a legszebb párt

Veszprém - A tavasz a szerelem és a házasságkötés ideje. Nyaranta a Napló szépét, majd a legszebb gyermekmosolyt keressük, most pedig három hónapon át a Veszprém megyei ifjú házaspárokat mutatjuk be.

Szausev Xénia

Esküvői fotókat várunk kizárólag e-mailben azoktól a pároktól, amelyek megfelelnek feltételeinknek. Friss házasok beküldött fotóit várjuk, méghozzá olyanokét, akik 2008. július 1-jétől játékunk vége előtt, 2009. június 15-éig házasodnak össze. A fotók legalább 150 KB méretűek legyenek. 

Az e-mail tartalmazza a pár hozzájárulását a megjelentetéshez, a férj és feleség nevét, hölgyeknél a lánykori nevet is, házasságkötésük idejét, illetve a párok tagjainak foglalkozását, pontos címüket és telefonos elérhetőségüket. Ezek hiányában a jelentkezést nem tudjuk elfogadni. 

Április 1-jétől mindennap megjelentetjük egy házaspár fotóját lapunk utolsó oldalán, majd a három hónap elteltével internetes honlapunkon, a www.naplo-online.hu-n szavazhatnak olvasóink, hogy melyik párt tartják a legszebbnek. 

S hogy nagyobb kedvet csináljunk a játékhoz, minden házaspárt, amelynek a képe lapunkban megjelenik, féléves Napló-előfizetéssel ajándékozunk meg. A szavazás első három helyezettje értékes jutalomban részesül. 

A fotókat e-mailben kérjük beküldeni az [email protected] címre. A játék időtartama korlátozott, ezért csak annyi fotót tudunk megjelentetni, amennyi belefér a három hónapos időtartamba. Ha betelt a létszám, lapunkban jelezni fogjuk. Ezért aki biztosra akar menni, minél előbb küldje el fotóját.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!