Magyar-svéd, magyar-portugál - Augusztusban kezdődik a jegyértékesítés

Budapest - Leghamarabb augusztus első felében kezdődhet meg a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott svédek és portugálok elleni, szeptemberi világbajnoki selejtezőmérkőzésekre.

MTI

A magyar szövetség (MLSZ) keddi tájékoztatása szerint a jegyárak megállapítása is még folyamatban van, tekintettel a Puskás Ferenc Stadionban zajló lelátóbővítés részleteinek egy-két bizonytalanságára.
    
Az augusztus 12-i, Románia elleni barátságos találkozóra ugyanakkor már jól fogynak a belépők, a májusi elővételi akció során 6000 tikett talált gazdára, s az árusítás múlt szerdai kezdése óta is nagy az érdeklődés.
    
A román szövetségtől származó hírek szerint a meccs iránt óriási az érdeklődés, máris több, mint félszáz újságíró és fotós jelezte, hogy tudósítani szeretne a Puskás Stadionból. 
    
Az MLSZ a román szövetséggel közösen - áprilisi bejelentésüknek megfelelően - megkezdte az előkészületeket annak érdekében, hogy a barátságos találkozón méltóképpen emlékezzenek meg Marian Cozmáról, az MKB Veszprém február 8-án brutálisan meggyilkolt világhírű kézilabdázójáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!