Vastag Csabi a döntőben

- Ki fog nyerni? - Csabiiii! – hangzott az őrületes kiáltás, szombat este a Pannon Egyetem aulájában, ahol az X-Faktor című zenés tehetségkutató veszprémi versenyzőjének, Vastag Csabinak a rajongói gyűltek össze, hogy a vasárnapi fináléba szurkolják kedvencüket. Sikerült. Csabi vasárnap este a döntőben Takács Nikolasszal száll versenybe.

Kiss Nikolett

Élő egyenesben kapcsolták a döntő végső három versenyzőjének szurkolóit, így természetesen a veszprémieket is a kereskedelmi tévé szombat esti adásában, ahol Szujó Zoltán volt a csatorna helyszíni riportere. Az egyetem auláját igazán lelkes tömeg töltötte meg, akik Csabi minden egyes színpadra lépését hatalmas ovációval fogadták.

Különösen nagy volt a sikoly,amikor a duetteknél a veszprémi fiú testvérét, a versenyből néhány hete búcsúzott Vastag Tomit választotta partneréül, s igazán kiválóan énekelték el Elton John Dont’t lett he sun go down on me című dalát. Hasonlóan jó választás volt a The Calling Wherever you will go című nótája is. A veszprémi drukkerek a hangjuk mellett természetesen különféle saját kezűleg gyártott transzparensekkel is biztatták Csabit, s persze előkerültek a zsebekből a telefonok is, hogy ne csak lelkileg, hanem ténylegesen sms-ekkel is támogassák a nagyobbik Vastag fiút, hogy bekerüljön a vasárnap esti fináléba, ahol eldől, ki lesz az X-Faktor győztese. 

Kár, hogy Csabi nem érezhette át személyesen ezt az ovációt, én tisztára úgy éreztem magam, mint valami kézilabdameccsen, és mint azt a sportolóktól jól tudjuk: a lelkes közönség nagyot  tud segíteni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!