A zuhany marad

2021.02.25. 17:45

Íme, az okosbugyi, amit akár hetekig nem kell mosni

Szakállas vicc szerint a hadseregben a heti fehérneműcsere azt jelentette, hogy Grisa cserélte a sajátját Aljosáéval. Szerencsére nem így, de most ezt bizonyos értelemben megvalósították.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

„Érezd a szabadságot!” – ez az új termék szlogenje. A HercLéon fejlesztette a világ első öntisztító zoknijait, pólóit, lepedőit. Nemrég pedig az IndieGoGo-ra is vitte azt a ruhadarabot, amit valamennyien használunk. A Kribi nevű

bugyijuk forradalmasíthatja az iparágat, mert ez öntisztító fehérnemű.

A bugyi „innovatív anyaga” a gyártó szerint óvja az embereket és a Földet. A Kribi a legtisztább fehérnemű, amit valaha viselhettünk, figyelmeztetnek, de azért

nem mentség a zuhanyozás kihagyására, mert ez csak a bugyi, nem a testünk.

„Egyedülálló anyaga” bambusz, eukaliptusz, bükkfa és rézszálak felhasználásával készül. Utóbbira azért van szükség, magyarázzák, mert a réz fertőzésellenes, antibakteriális hatású, gyógyítja a bőrt.

A Kribi elpusztítja ugyan az összes baktériumot és tiszta – tisztább – marad. De azért javasolják, hogy egy napi használat után hagyjuk néhány órán át levegőzni. Mire azonban másnap felvesszük a holmit, a fejlesztők szerint olyan friss illatúak lesznek, mint a frissen mosott ruhadarabok.

Viselője akár egész napos túrára, hétvégi táborozásra, vagy az edzőterembe mehet, s este táncolhat egy szórakozóhelyen – utóbbiak egy darabig még nem aktuálisak – fehérneműje friss és jó szagú marad.

Tízdarabos készlet dollárból átszámítva akciósan most csak mintegy 60, amúgy pedig 150 ezer forintba kerül.

Borítóképünk illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!