olvasóink válaszoltak

2019.07.01. 11:58

Megyei nyári táborban tölti-e gyermeke a nyarat?

Forrás: Shutterstock

Fotó: Halfpoint

Véget ért a tanítás az iskolákban és elkezdődött a nyári szünet. A nyár a gyerekeknek a vakációról, a kötetlen szórakozásról szól, ám a szülőknek sajnos nem adatik meg a három hónapnyi szabadság élménye. Ennek az időszaknak a megkönnyítésében, a gyerekek fölös energiáinak levezetésében segíthetnek a nyári táborok. Ennek apropójából arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink beíratják-e gyermekeiket valamilyen megyei táborba.

A kérdésre válaszolók fele átszámolta a nyári költségvetést, és arra jutott, a nyári táborral járó kiadások (tábordíj, utazás, zsebpénz) idén nem férnek bele. Tapasztalataink szerint ezek a gyerkőcök sem töltenek túl sok időt egyedül, hiszen, ahol csak lehetséges a nagyszülők besegítenek az unokákkal.

Olvasóink 7%-a nem megyei táborba íratta a gyermeket. Bár megyénk táborozási lehetőségei is gazdag kínálatot eredményeznek, érthető ha valaki olyan szaktáborba küldené a fiatalt, ami közelebb nem elérhető, vagy csak szeretnénk, ha a gyerkőc kicsit többet is megismerne Magyarország gyönyörű vidékeiből.

Olvasóink 38 százaléka megyei táborba íratta gyermekét. Az összes válaszadó 17%-a külön kiemelte, hogy amiatt választotta a táborozást, mert a nyári munkavégzés ideje alatt nem tudna elég időt fordítani rájuk. Olvasóink ötöde pedig már jó előre ki is választotta a megfelelő helyet és programot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában