Vb 2022

2022.11.26. 07:18

Öreguras döntetlen az USA - Anglia meccsen a B csoportban

Láttunk már ennél jobb mérkőzést.

Szijártó János

Harry Kane angol csapatkapitány (b) és az amerikai Tyler Adams a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Anglia-Egyesült Államok mérkõzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. november 25-én.

Fotó: MTI/AP/Andre Penner

Takács Gábor, játékvezető ellenőr szerint jól szervezte meg védekezését az amerikai csapat, ugyanis nem talált rajtuk fogást az angol csatársor, ráadásul az amerikaiak veszélyesebben támadtak. - Nyílt volt a mérkőzés, de kaput eltaláló lövés csak egy-egy volt mindkét oldalon. A szünet után azt vártam, hogy majd emelkedik a színvonal, de a döntetlen az angoloknak kedvezett, nem törekedtek a gyors játékra, öregurasan passzolgattak. Az amerikaiak többet támadtak, de a befejezéssel ott is voltak gondok, a kapuk egyik oldalon sem forogtak veszélyben. Mindkét kapitány frissítette a csapatát a cserékkel, sajnos ez nem hozott minőségi javulást a játékban. Ezzel a gól nélküli döntetlennel nem dőlt el semmi a csoportban, a továbbjutás az utolsó forduló eredményeinek függvényében derül majd ki. Ami a színvonalat illeti, kis túlzással mondhatom, a megyei bajnokságban szombatonként ennél jobb mérkőzéseket lehet látni - tette hozzá szakértőnk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!