Foci

2006.06.02. 22:00

Sikerül-e egy helyet javítani a táblázaton?

<b>Az FC Ajka õsszel legyõzte a Barcsot</b>

Mórocz Zsolt

Mint arról tegnapi számunkban beszámoltunk, Mihalecz István vezetõedzõ helyett Jákli Péter irányítja az utolsó bajnokin az FC Ajka együttesét.
- Kedden délután értesítettek arról, hogy a héten nekem kell levezényelnem az edzéseket, és Barcson is én irányí-tom majd a csapatot - kezdte Jákli Péter. - Úgy vélem, a bajnokság utolsó hetében teljesen felesleges felborítani a menetrendet, így a megszokott módon zajlott minden. A csütörtöki edzés után közös programot szerveztünk.
Jákli Péter kihangsúlyozta - Sajnos a kiesés tényén már változtatni nem tudunk, de azt gondolom, a csapat minden tagja jól tudja, hogy annyival tartoznak az ajkai közönségnek, a városnak, a klubnak és nem utolsósorban maguknak, hogy mindent meg kell tenniük Barcson a sikerért.
Az FC Ajka novemberben 20-ra gyõzte le a Barcsot. - Ellenfelünk jó középcsapat, rutinos pécsi futballistákkal megtûzdelve. Az õszi hazai derbi is megmutatta, hogy egyáltalán nem legyõzhetetlen alakulat. Pedig akkor egy hosszú, hétmeccses gyõzelmi széria után érkeztek hozzánk. Novemberben jó játékkal sikerült begyûjteni a három pontot, remélem, most is hasonló produkcióval rukkolunk elõ. A Paks ellen kiállított Fintán és a sérült Pákain kívül mindenki a rendelkezésemre áll. A múlt heti kezdõ tizenegyen mindössze egy vagy két helyen szeretnék változtatni.
Azért is bír különös jelentõséggel a vasárnap 18 órakor kezdõdõ Barcs-FC Ajka találkozó, mert amennyiben a vendégek gyõznek és a jelenlegi utolsó elõtti Kaposvölgye vereséget szenved, akkor a két együttes helyet cserél, és az Ajka a 15. helyen zárja a bajnokságot. Ha a Kaposvölgye az Integrál DAC otthonában nyerni tud, úgy mindenképpen az Ajka lesz az utolsó.Kis szerencsével egy helyet javíthat az FC Ajka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!