Foci

2008.07.22. 02:29

<u>Fölényes futballsikerek</u>

<b>Megyei körkép</b> - Magabiztosan győzték le a veszprémiek a Tapolcát az NB III-as labdarúgócsapatok felkészülési mérkőzésén. A szintén harmadosztályú Badacsonytomaj kettőből kettőt nyert a hétvégén.

Horváth Gábor

Tapolca-Veszprém FC 1:5 (1:1). Tapolca, 50 néző. Vezette: Nagy Judit. Gólszerzők: Marton, illetve Veibel, Tatai 3, Marosvölgyi. A második játékrészben az erősebb sorával felálló VFC megér- demelt nyert, a veszprémiek egyébként végig irányították a játékot.

További eredmények: Gyulakeszi (megye I.)-Badacsonytomaj 2:4 (1:0). Gyulakeszi, 100 néző. V.: Szemerédi. G.: Csáki, Osztermann, ill. Kiss G. 2, Szőcze, Korpos. Góldús mérkőzésen a szünetet követően igen meggyőző volt a vendégek játéka.

B.-tomaj-Magyarhertelend (Baranya megyei első osztály) 8:1 (3:0). B.-tomaj, 150 néző. V.: Takács. G.: Szőcze 3, Simon 2, Korpos, Orbán, Kiss M., illetve Magyar. A házigazdák lendüle- tes játékkal és látványos gólokkal aratták fölényes győzelmüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!