Foci

2008.07.19. 02:28

<u>Új csapatot kell építeni</u>

<b>Ajka-Padragkút</b> - Történetének első NB III-as szezonjára készül a padragkúti labdarúgócsapat. Az együttes meggyőző fölénnyel nyerte meg a megyei I-es bajnokságot, de az egyesületnél jól tudják: most úgy kell dolgozni, hogy ősztől általában nem ők lépnek pályára esélyesként.

Horváth Gábor

Játszi könnyedséggel utasította maga mögé ellenfeleit a Padragkút a megyei első osztály 2007/2008-as idényében. A klub vezetősége a sikeres szezont követően úgy döntött, hogy vállalja az NB III-as szereplést.

Persze csakis olyan feltételekkel, kerettel és felkészültséggel, amelyek biztosítják a tisztes helytállást egy osztállyal feljebb is.

- Újra csapatot kell építeni - mondta Kovács Attila edző, utalva arra, hogy együttese kicserélődött kerettel kezdett neki a nyári felkészülésnek. Padragkútról egyelőre heten távoztak (a visszavonult Kis Krisztián mellett Marics Gábor, Sebesi Gábor, Makai László, Csendes Norbert, Bartha László és Illés Norbert igazolt más csapathoz) és ugyanennyien érkeztek. 

Az újak között a tavaly a Veszprémet játékos-edzőként irányító Kozma Csaba a legnagyobb név, Hauzer Roland, Orbán András, Orbán Tamás és Szilágyi Gergő az Ajka Kristályból érkezett, Ihász Gábort az úrkútiaktól igazolták, Homlok Csaba pedig kölcsönből került vissza a klubhoz.

Kovács Attila elmondta, a nyári felkészülés alatt napi egy edzéssel készülnek, és több előkészületi mérkőzést is lekötöttek már. Tervezett programjukban többek között az FC Ajka, a Hévíz, a Celldömölk, a Tapolca és a Veszprém elleni találkozók is szerepelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!