Bulvár-celeb

2023.06.26. 04:55

Ezért nem szeretik a börtönőrök Lagzi Lajcsit

Az MC Hawer és a Tekknő duó nemrég Baracskán lépett fel. Hawer kihasználta az alkalmat, és Lagzi Lajcsiról érdeklődött, aki egy hónappal ezelőtt ott kezdte meg börtönbüntetését.

Forrás: Bors

MC Hawer és Galambos Lajos egy évvel ezelőtt került összetűzésbe a nyilvánosság előtt egy szerzői jogi vitában. Ugyan rendezték kapcsolatukat, ennek ellenére megvan a véleménye a jelenleg börtönben lévő zenészről.

A mulatós rappernek nemrég volt egy születésnapi fellépése Baracskán, a büntetés-végrehajtási intézetben.

„A közönség nagy részét börtönőrök tették ki, és nem tudom, csak nagyzoltak-e, de elmesélték,

nem igazán csípik Lajcsit, ami nem meglepő. Jól ismerem őt, biztosan fenn hordja az orrát odabent is. 

Maradjunk annyiban, hogy Lajcsi egy milliárdos üzletember, aki zenél is. Az elmondottak alapján úgy gondolom, nincs jó élete. Biztos vagyok benne, hogy megviseli a helyzet. Ráadásul megbélyegezték egy életre, ami hatással lehet a jövőjére is. Én sajnos tudom, milyen ember Galambos Lajos, ennek ellenére sem kívánnék neki rosszat. Remélem, megtalálja a helyét odabenn, és becsülettel viseli a rá kiszabott büntetést” – idézi a Ripost a Star magazinnak nyilatkozó MC Hawert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában