Bulvár-celeb

2023.06.26. 11:15

Megnősült a magyar énekes, itt vannak a fotók a nagy napról

A Biebers énekese boldogabb, mint valaha.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Ivan Galashchuk

Ekanem Bálintot 2019-ben találta el Ámor nyila, amikor menthetetlenül beleszeretett a csodaszép Daniellába. A Borsnak a pandémia idején mesélt arról, hogyan találkozott kedvesével, akivel már régebb óta ismerték egymást.

„Pápán a fúvószenekarban találkoztunk először: én az egyik előadáson énekeltem, ő pedig ott fuvolázott. Egyre gyakrabban találkozgattunk, és végül úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk együtt”

 

– mondta két évvel ezelőtt lapunknak, a napokban pedig úgy döntöttek, hivatalosan is összekötik az életüket. Az esküvőre a szülővárosukban, Pápán került sor.

A házasságkötés nagy mérföldkő egy ember életében, vannak, akik megijednek a felelősségtől és a tudattól, hogy a fogadalmuk egy életre szól. Bálint nem így érez, elárulta, miként éli meg, hogy immár férjként és feleségként haladnak tovább a nekik kijelölt úton.

Nagyon boldogok vagyunk! Felvillanyozó érzés, olyan, mintha egy gát leszakadt volna, szabadságérzetem van. Azt érzem, hogy most kezdődik el az igazi élet!

Az esküvői fogadalmakkor gyakran elhangzik, hogy a házassággal a felek „lesznek ketten egy testté”. Ahogy az énekes mondja, ez már jó ideje így van közöttük – írja a Bors.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában