Jól döntött

2023.10.18. 14:30

Molnár Anikó nem tagadja: megérte ledobni a textilt

„Sokkal erősebb lettem, amióta ezt csinálom; lelkileg megerősített az Only­Fans” – mondta a hot! magazinnak adott interjúban az egykori Nagy Ő. A korábbi valóságshow-szereplő azt állítja, nem csak anyagi szempontból érte meg a hírhedt oldalhoz csatlakozni.

MW

Nem törődik a gonosz megjegyzésekkel

Forrás: TV2

Hozzám is úgy jutott el ennek az oldalnak a híre, hogy ez egy pornóoldal. Aztán több helyről is hallottam, mennyire jól keresnek azok, akik ilyet üzemeltetnek. Mivel rólam az elmúlt húsz évben fűt-fát összehordtak, komolyan elgondolkodtam azon, mi lenne, ha belevágnék, de sokáig nem mertem ezt meglépni

kezdte Anikó, aki 12 éve foglalkozik sminktetoválással is. 

Nagyjából eléldegéltem a keresetemből, de olyasmi már nem fért bele, hogy elmenjek például wellnessezni. A pan­dé­mia pedig betett a szépségiparnak is: akkoriban abban sem voltam biztos, hogy a kutyámnak tudok-e enni adni. Mivel nincs férjem, se gyerekem, rájöttem, hogy csak magamra számíthatok, és semmi sem garantálja például azt, hogy a nyugdíjas éveimben miből élek majd. Ezek a gondolatok vezettek oda, hogy elindítottam az oldalt

– árulta el a hot!-nak.

Molnár Anikónak szó szerint új és sikeres lett az élete. 

Nem csupán a dicsérő szavakban fürdik, hanem a pénzben és a boldogságban is. Persze hogy vannak, akiknek ez nem tetszik. 

Nekik üzente: kár a gőzért. 

Hiába vagyok már ebben hónapok óta, sokan még most is ocsmány szavakkal próbálják elvenni a kedvemet. Innen is üzenném nekik, hogy semmi esélyük. Nem érdekel, mit gondolnak. Sokkal erősebb lettem, amióta ezt csinálom; lelkileg megerősített az Only­Fans. Már tényleg csak nevetek, ha egy rosszindulatú komment kerül elém, de valójában annyi üzenetet kapok, hogy időm sincs foglalkozni velük. Tudom, hogy senkinek sem ártok, sőt inkább úgymond bearanyozom a követőim napjait, tehát inkább jót teszek, de rosszat semmiképp.

„Voltak olyan időszakok az életemben, amikor nem voltam jól, boldogtalan voltam, és nem találtam ebből a kiutat. Most viszont felszabadult, független és boldog vagyok”

– idézte Anikót a Bors cikke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában