Krimi

2023.09.08. 00:58

Döbbenetes dolog derült ki a csomagtartóban talált 2 éves Sanyika rövidke életéről (videó)

A megfulladt kisfiú tizenéves édesanyjával évekig volt szexuális kapcsolata a nevelőapjának.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Az Ilken élő lány két gyereket is szült anyja párjának, az elsőt 14 éves korában. Egyikük Sanyika, aki áprilisban a nevelőszüleinél egy csontdarab miatt meghalt, majd a holttestét egy kocsi csomagtartójában elvitték a rendőrségre. A kisfiú akkor már napok óta halott volt. Most nemcsak ellenük nyomoznak, hanem Sanyika vér szerint apja és élettársa ellen is - írja cikkében a Tények.hu.

Szeretném, ha minél hamarabb megbűnhődnének azok, akik ezt tették a gyermekemmel

 – mondta a kétéves Sanyika halála után a nagymama, Ilona.

A nevelőszülők maguk vitték el a rendőrségre a kisfiú holttestét
Forrás: TV2

A kisfiút és a testvérét januárban emelték ki a családból, mivel akkor felmerült a gyanú, ami most be is bizonyosodott: a gyerekek a lány nevelőapjától vannak, vagyis Ilona élettársától, Sándortól. Kiderült, hogy a férfi az akkor 14 évnél fiatalabb nevelt lányát ejtette teherbe, kétszer is. Sándort és Ilonát is pénteken fogták el a rendőrök, hetekig körözték.

Sándor bevallotta, hogy Sanyika és testvére is tőle van, a harmadik gyermek viszont nem. A most 9 hónapos csecsemő édesapja a lány egyik nagybátyja. A nevelőapa azt állította, hogy a lány kezdeményezte a szexuális együttléteket, ezekről az anyja, Ilona is tudhatott, de ő ezt tagadta a kihallgatáson.

A férfit szexuális visszaélés bűntettével is gyanúsítja a nyomozóhatóság, a nőt pedig azzal, hogy mindezt eltűrte és nem tett ellene semmit.

Ezen felül az asszonyt és a férfit azzal is vádolják, hogy sanyargatták a nő első házasságából született két gyerekét. Az elmúlt évek során rendszeresen mindketten bántalmazták, illetve nem táplálták őket megfelelően, ezért kiskorú veszélyeztetésének bűntettével is gyanúsítják őket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában