NB I.

2020.10.04. 22:01

Kiütéses győzelmet aratott a Fehérvár az Újpest ellen

A MOL Fehérvár FC hazai pályán 5-1-re nyert az Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Fehérvári helyzetekkel indult a találkozó, amely a folytatásban kiegyenlített játékot hozott, a kapusoknak nem sok dolga akadt. Újpesti lesgól vezette fel az első félidő hajráját, a Vidi pedig a szünetig könnyen megszerezhette volna a vezetést, ám Budu Zivzivadze kapufája után Funsho Bamgboye nem találta el az üres kaput.

Fordulást követően Stopira sarokrúgást követő fejesgóljával megszerezték a vezetést a hazaiak, majd három perccel később Bamgboye az újabb ziccerét már nem rontotta el.

Második nagy lehetőségét Zivzivadze sem hibázta el, aztán Boban Nikolov találatával tovább nőtt a különbség, ami azt jelentette, hogy tíz perc alatt lőtt négyet a Vidi. Az Újpest elkeseredetten küzdött a szépítésért, de kevés elképzelés volt a játékában. A végeredmény Kire Risztevszki öngólja és Giorgi Beridze szépítő gólja után alakult ki.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában