Élőben szurkolhatunk neki

2023.10.05. 17:30

Sztárban sztár leszek!: a gyönyörű tapolcai tehetség élete a zene +videó

A TV2 tehetségkutató show-jában, a Sztárban sztár leszek! című műsorban civilek kapnak lehetőséget, hogy utánozzanak hazai és külföldi énekeseket. A tapolcai Halász Rebeka az előválogatóból és a középdöntőből is továbbjutott, vasárnap az élő-showban szurkolhatunk neki.

Tóth B. Zsuzsa

A tapolcai Halász Rebeka bejutott a televíziós tehetségkutató műsor élő show-jába Fotó: családi

Rebekának élete a zene, és szívesen bújik sztárok bőrébe egy-egy dal erejéig, ezért úgy gondolta, hogy próbára teszi magát a Sztárban sztár leszek!-ben.  

A siker érdekében egy időre félretette a 2020-ban alakult zenekarával való fellépéseket is, hogy a versenyre koncentrálhasson. Rebeka a tapolcai Bárdos-iskola zenei tagozatán tanult, akárcsak annak idején Tóth Gabi és Vera, majd őt is a veszprémi énektanárnő, Völler Adél képezte. Érdekesség: pont Gabi lett a mestere a Sztárban sztár leszek!-ben.

Rebeka kedvenc énekese és példaképe Cher, Whitney Houston, Christina Aguilera, szívesen énekli a dalaikat. A Sztárban sztár leszek című műsor előválogatóján egy Beyoncé-dalt adott elő, a középdöntőből pedig egy Palya Bea-dallal jutott tovább. Vallja, hogy amint minden induló, természetesen ő is nyerni szeretne. Azt nem árulhatta el, hogy kinek a bőrébe bújik a hétvégén, azonban vasárnap este az első élő show-ban ez is kiderül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!