végső visszaszámlálás

2019.06.09. 11:30

Fantasztikus jubileumi bulival hasított a Europe Alsóörsön!

Emlékezetes, csúcs bulival, soha nem látott tömeg előtt dübörgött szombaton este a Europe a 20. Harley-Davidson Open Road Festen, az alsóörsi Pelso Campingben.

Kovács Erika

Joey Tempest mindent beleadott a koncerten

Fotó: Balogh Ákos

Már jóval a kezdés előtt nem lehetett parkolni a környéken, a fesztiválon izzott a hangulat, minden eddiginél többen vártak a jubileumi nagy durranásra, ami hatalmasra sikeredett!

Az együttes nem aprózta el
Fotó: Balogh Ákos

A Europe zenében és látványban világszínvonalat hozott, a közönség folyamatosan együtt énekelt velük, legismertebb dalukkal, a The Final Countdown-nal pedig berobbant a nyár az északi parton!

A buli előtt Gáborecz István láncfűrészes szobrász egy motoros lányt formázott meg fából, azzal ajándékozta meg a községet, amit Dobai Attila fesztiváligazgató és Hebling Zsolt polgármester vett át.

Joey Tempest mindent beleadott a koncerten
Fotó: Balogh Ákos

Az amerikai legendát, egy vadonatúj Harley-Davidsont pedig egy olyan szerencsés nyerte el, aki már másodszor lett Fortuna kegyeltje. A férfi kisfiával vette át a szuper járgányt, sóvárgó-irigykedő tekintetek kereszttüzében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában