szponzorált tartalom

2019.11.25. 12:26

Mit tegyek, ha fáj a vállam?

A kor előrehaladtával sokszor érezzük azt, hogy itt is fáj, ott is fáj már, ám ezekre a problémákra jó darabig csak legyinteni szoktunk.

Az állandó, vagy visszatérő fájdalom azonban arra utal, hogy nem a korunk miatt áll fent ez a helyzet, hanem valahol a testünkben probléma van. A fájdalom kialakulásában természetesen sok minden közre játszhat, a rossz tartás, a nehéz fizikai munka, vagy pusztán csak az, hogy keveset mozgunk munkánkból kifolyólag. A váll fájdalom is egy gyakori problémának tekinthető.

Egy krónikus vállfájdalom kialakulásában nagy szerepe lehet az egyoldalú terhelésnek, és a már említett rossz testtartásnak. A fájdalom megjelenése után az ember hajlamos egy darabi elbagatellizálni a problémát. Kezdetben általában különböző gyógykenőcsöket használnak, vagy fájdalomcsillapítókat szednek, amik ugyan enyhíthetik rövid időre a fájdalmat, de mivel magát az okot nem tudják kezelni, így a kellemetlen, és sajgó érzés előbb-utóbb vissza fog térni. Éppen ezért fontos az, hogy megtalálják nekünk azt, hogy mi okozza a fájdalmat a vállunkban, és célzottan azt kezeljék. Vállfájdalom ellen tehát több módszer is létezik, de ezek közül még mindig a gyógytorna a legnépszerűbb (forrás: gyogytornaszom.hu). A gyógytorna segítségével el lehet érni azt, hogy a testtartásunk javuljon, és az így megerősödött vállizmoknak köszönhetően a fájdalom megszűnhet hosszútávon is!

A linkre kattintva egy olyan gyógytornával foglalkozó oldalra jutnak, ahol a tüneti kezelés helyett a fájdalom forrását kezelik az itt dolgozó szakemberek. Vállfájdalom esetén is érdemes ellátogatni az oldalra, ahol több szakképzett és nagy tapasztalattal rendelkező terapeuta közül is tud választani. Időpontot már online, az oldalon is foglalhatnak, de ha csak érdeklődni, tájékozódni szeretnének, az itt található telefonszámon azt is megtehetik. Ne halogassák tovább válluk kezelését fájdalom esetén, hiszen a saját életükön tudnak könnyíteni, ha szakember segítségét kérik, és nem csak a tüneteket kezeltetik, hanem a problémát szüntetik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában