valóra vált álom

2019.12.04. 07:00

Kicsik és nagyok együtt szavaltak és meséltek a fűzfői Mikulás-házban

Volt egy álmom egy varázslatos házról, ahol a Mikulás a hintaszékében ücsörögve várja a gyerekeket, akik csillogó szemmel hallgatják a meséjét.

Szendi Péter

Három napon át tárt ajtóval várta a Mikulás-ház a látogatókat Fotó: Szendi Péter

Fotó: Szendi Péter

Az álom valóra vált, köszönhetően a Balatonfűzfői Kézműves Klub tagjainak és az önkéntes segítőknek – mondta el lapunknak Karácsony Julianna, a klub vezetője.

Három napon át tárt ajtóval várta a Mikulás-ház a látogatókat. Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Mikulásra. Lábához kuporogva kicsik és nagyok együtt szavaltak, énekeltek és meséltek.

Három napon át tárt ajtóval várta a Mikulás-ház a látogatókat Fotó: Szendi Péter

Karácsony Julianna köszönetét fejezte ki kézművestársainak, hogy kitartó, közös munkával életre hívták a Mikulás-házat. A Mikulás három napon át szívből jövő jósággal és szeretettel fogadta látogatóit, örök élményt és boldogságot lopva ezzel a kicsi szívekbe.

A Mikulás manója csalafinta mosolyával a várakozás pillanatait még izgalmasabbá tette a kis óvodások számára.

– A Mikulás zsákja igazi északi-sarki csemegékkel volt tele, ezzel még édesebbé varázsolhattuk a találkozás pillanatát. A Mikulás továbbállt, de jövőre visszavárjuk! – zárta szavait Karácsony Julianna, a Balatonfűzfői Kézműves Klub vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában