Tartalmas időtöltés

2019.12.05. 21:51

Társasjátéknapot szerveztek Zircen

A közelmúltban megalakult Zirci Családháló.pont közösség rendszeresen szervez programokat kisgyermekes családok számára. Vallják, fontos a családokkal, a gyermekekkel való foglalkozás, a közösségépítés, az örömteli, tartalmas együttlét.

Müller Anikó Hanga

Együtt társasjátékoztak a gyerekek Fotó: Müller Anikó Hanga

Fotó: Müller Anikó Hanga

Advent első hétvégéjén a cserkészcsapattal együtt társasjátéknapot szerveztek, melyet Kondora László vezetett. A reggeli óráktól kezdve folyamatosan érkeztek a gyermekek. A játékok közben megnézték a témához kapcsolódó Jumanji 1995 című filmet. A program számára a ciszterci apátság biztosított helyet, ahol a segítő szülők ebéddel és teával vendégelték meg a gyermekeket.

Együtt társasjátékoztak a gyerekek Fotó: Müller Anikó Hanga

Este közösen részt vettek a városi első adventi gyertyájának ünnepi meggyújtásán. Az adventi időszakban kézműves programokat tervez a közösség.

A Családháló.pont nyitott közösség, várják a családok csatlakozását és a részvételt programjaikon, melyet a Monostor cukrászda feletti helyiségükben, kézműves foglakozásaikat pedig a hittanteremben szombatonként 14 órától tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában