hirdetés

2020.05.26. 16:39

Jakuzzival a stresszmentes életért

Amikor valaki egy masszázsmedence beszerzését fontolgatja, a legtöbb esetben csak annak pihentető és nyugtató hatásával van tisztában, pedig annak rendszeres használata jótékony hatással van egészségi állapotunkra is. A masszázsmedence lényegében egyesíti a meleg víz gyógyító erejét és egy kellemes masszázs élményét.

A víz felhajtóereje csökkenti csontjaink terhelését, így már a vízben tartózkodás is jó hatással lehet közérzetünkre. Továbbá a jakuzzik vizét a fűtőrendszer testhőmérséklethez közeli hőfokon tartja, mely szintén nyugtató hatású, és tehermentesíti a szívet.

A masszázsmedencében való fürdés jelentősen csökkenti a stressz negatív hatásait, az izmok feszültségét, a gyors szívverést, a szorongást, a fejfájást és a krónikus fájdalmakat. A masszázsélmény hatására felgyorsul az anyagcsere, valamint fokozódik a méregtelenítés is. A jakuzzi masszázsterápiája nem csak direkt módon lazítja az izmokat, de egyben enyhén meg is terheli mélyebben fekvő szöveteinket, melynek révén jobban és pihentetőbben alszunk. A hidromasszázs megváltoztatja a vérkeringést a mélyebb szövetekben, és a mechanikai hatása révén a görcsös végtagok végre felengedhetnek. Kitűnően enyhíti a reumás panaszokat és csökkenti az ízületi fájdalmakat.

Fontos kiemelni, hogy cégünk a termékpaletta legmagasabb minőségét képviseli, mind víztisztaságban, masszázsélményben és fűtőrendszerben, mind pedig megbízhatóságban. Ez rendkívül fontos, hiszen a jakuzzik telített piacán rengeteg olyan termék is jelen van, melyek gyenge minőségűek, csak bosszúságot okoznak használóinak, valamint közel sem garantálják azt az élményt, mely a nálunk kapható masszázsmedencék védjegye.

Medencéink egyedi, relaxáló hatású színterápiás lámpával vannak ellátva, melyet tulajdonosa egyénileg szabályozhat hangulatától függően, a vízesésből csobogó víz látványa és hangzása pedig szintén nyugtató hatású. A jakuzzikon található stílusos kezelőpanelek, az

egyedi befúvók vonzzák tekintetünket, az ergonomikusan tervezett, többszintű ülőhelyei pedig rendkívüli kényelmet nyújtanak a család minden tagjának. Masszázsmedencéink finom, letisztult vonalaival az egyszerűség és a tradicionális formák képviselői, így az utánozhatatlan wellnessélményen túl – akár egy szaunával párosítva – lakásunk, házunk díszévé válhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában