Az idősekre mindig érdemes odafigyelni

Örülök, hogy ismét lehetőségünk nyílik találkozni az idősek világnapja alkalmából. A koronavírus-járvány nehéz időszaka van mögöttünk, de az idős emberek oltakozásának és fegyelmezettségének köszönhetően újra szabadon élhetjük a mindennapjainkat.

Szabó Péter Dániel

Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere mondta el mindezt az idősek világnapja alkalmából rendezett ünnepségen a Thury-várban. – Rengeteget tanulhatunk az idősektől. Ők még tudják, hogy miképp lehet az élet legfontosabb pillanatait, szakaszait felismerni, s megőrizni a közös emlékezetben. Ismerik az igazi hála, a méltóságteljes gyász és az őszinte, érdekmentes öröm érzését – emelte ki a polgármester, majd átadta a városi elismeréseket az idei díjazottaknak.

Életút Díjat vehetett át több évtizedes kiemelkedő munkássága, elhivatottsága és példaértékű tevékenysége elismeréseként Varga Károly pedagógus. A város elismerő oklevelét kapta meg a polgármestertől Cs. Nagy József nyugállományú őrnagy, a Gábor Áron Nyugállományúak Klubja tagja, Kondrik Gyuláné, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat várpalotai csoportjának vezetője, Rózsa Péterné, a Cukorbetegekért Alapítvány tagja és Varga Andrásné, a Thuri György Nyugdíjasklub tagja.

Életút Díjat vehetett át a polgármestertől Varga Károly nyugállományú pedagógus Fotó: Szabó Péter Dániel

A kitüntetések átadását követően a Veszprémi Petőfi Színház művészei léptek a közönség elé.

Friss hírek Veszprém Megyéből

A dosszié további cikkei

Friss hírek Veszprém Megyéből

A dosszié további cikkei

Ezek is érdekelhetik