A kicsi, a nagy, a robogó és a cukiságfaktor

2023.09.16. 09:00

Ilyen szép parkolást fogadjunk, hogy még nem látott eddig

Rend a lelke mindennek – komolyan kell ezt venni kérem szépen, akkor is, ha egy lábbal hajtósról van szó, amelynek a tulajdonosa tán még oviba sem jár.

Rimányi Zita

Így követi papája példáját picinye, akkor is, ha lábbal hajtósról van szó Fotó: Rimányi Zita 

De azt már tudja, hogy felesleges helyet nem szabadon hagyva kell szépen, párhuzamosan leparkolnia járgányát, akkor is, ha a környéken csak egy annál többszörösen nagyobb robogó áll. Rokon az is, ha nagyon-nagyon távoli is, egyszer csak felpattanhat egy olyanra is a most motor nélküli műanyagjátékon gyakorló. Elképzeltük a jásdi parkolóban lefotózottakat látva, ahogy az apukája példáját követte egy kicsi fiú, vagy éppen az anyukájáét egy kicsike lány. Szívet melengető érzéssel szolgált az ott hagyott kétkerekű és a hozzá igazodó háromkerekű. Az jutott eszünkbe, hogy fogadni mernénk, ilyen szép parkolást még sokan nem láttak eddig, s az, hogy a lelkünk rendben tartása a legfontosabb, ha az megvan, akkor minden szinte magától rendeződik körülöttünk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában