Szeptemberi virágok

2023.09.19. 07:00

Vár körüli séta a nyárias őszben

 „A szeptemberi nyárban készítettem pár fotót a veszprémi vár körüli sétám során" – írta Fazekas Zsuzsa a fényképei mellé, amiket elküldött szerkesztőségünknek.

Rimányi Zita

Forrás: olvasó

A dísznapraforgó sárgán mosolyog rajtuk, mint a szmájlijel, és más virág sárga szirmainak tányérjára is úgy tekintett le olvasónk kamerájával, akárcsak az oda leszálló lepke.

Forrás: olvasó

Továbbra is várjuk olvasóink fotóit felhívásainkra, melyekben azt kértük, küldjenek nekünk csodálnivalókat, fura formájú felhőket, színes szirmú virágokat, finom szárnyú rovarokat, gyökerükkel, törzsükkel érdekes alakzatot alkotó fákat, tájházi csendéleteket, esetleg naplementéről, napfelkeltéről készült felvételeket, mert ideje jobban megismerni kis szomszédaink szépségeit, ideje ráismernünk, milyen érzéseket keltenek bennünk az égi, a földi látnivalók. Az a legjobb, ha megfogalmazzák, a fényképükről mi jutott eszükbe. Azt kérjük, hogy mindenképpen írják bele a [email protected] címre postázott e-mailbe, megjelenhet-e a kép és a készítőjének neve lapunk felületein! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában