Szilveszteri csemegénk

2023.12.28. 17:30

A juhbeles és a műbeles virsli a legkedveltebb

A Pápai Húsáruházban az év végén a legkelendőbb a műbeles és a juhbeles virsli, de számos más termékkel is várják a vásárlókat az üzletben.

Tóth B. Zsuzsa

Kebelei Ildikó üzletvezető szerint a legkelendőbb év végén a a műbeles és a juhbeles virsli

Fotó: Tóth B. Zsuzsa / Napló

Kebelei Ildikó üzletvezetőtől megtudtuk, hogy megtalálható náluk a pulykavirsli, van minivirsli, frankfurti, bécsi és vegán virslit szintén kínálnak.  

– Folyamatosan töltjük a pultot az áruval, hiány nincs semmiből, viszont kínálunk a virsli mellé mustárt, tormát, majonézt, ami csak az asztalra kerülhet szilveszterkor, újévkor. Előre is csomagoljuk a virslit egykilós csomagokban, aki nem szeretne sorba állni, az önkiszolgáló pultban megtalálja. A füstölt áru és a malac szintén keresett, a gépsonka ugyancsak kelendő, abból tormás tekercs készül év végén. Malacot akár félbe vágva, negyedelve is kínálunk, az egész malacra nem nagy a kereslet – mondta az üzletvezető. 

Kebelei Ildikó a csapatépítésre is nagy hangsúlyt fektet. Az áruház dolgozói rendszeres résztvevői a város gasztronómiai eseményeinek, főzőversenyeinek, emellett privát csapatépítő főzéseket is tartanak. 

virsli
Főzéskor ügyeljünk arra, hogy az erős lángtól megrepedhet a virsli
Fotó: Tóth B. Zsuzsa / Napló

Ildikó hideg vízben teszi fel főni a virslit, s amikor forr a víz, takaréklángra teszi, és egy percig főzi csak. Az erős lángtól megrepedhet a virsli – tanácsolja. A frankfurti, bécsi és juhbeles virsli ehető bélben kapható, nem kell nyúzni. 

Receptet is ajánlunk hozzá:  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában