Kihagyhatatlan

2023.12.29. 19:00

Csobbanás a decemberi Balatonban? Naná! (képgaléria, videó)

Igazi adrenalinbomba, teljes felfrissülés, rengeteg energia meg vitalitás, ezt adja a fürdőzés a téli Balatonban, amelyen ismét részt vettünk a Pribék István tréner vezette Balatoni Jegesmedvékkel Balatonalmádiban, a Budatava strandon december 29-én.

Kovács Erika

Fotó: Nagy Lajos/Napló

A különleges eseményt megnézte mások mellett Fabó Péter polgármester és Dér András alpolgármester is. 

Fabó Péter polgármester (jobbról) Pribék Istvánnal beszélget a merülés előtt
Forrás: Balatoni Jegesmedvék

Kitűnő jókedv és zene, no és ragyogó napsütés kísérte a hideg vizes fürdőzést, amit ha egyszer megkedvel az ember, nem tud és nem is akar szabadulni tőle, akkora élményt jelent, nem beszélve egészségőrző hatásáról! 

A szokásos légzőgyakorlatok és bemelegítés után, mint a gyerekek, úgy futottunk a háromfokos Balatonba, ami elsőre mindig hidegnek tűnik, de edzésekkel, gyakori hideg vizes fürdőzésekkel le lehet győzni az elsőre kellemetlen érzést, ki lehet mozdulni a komfortzónából! Aztán merüléskor 30-40 másodperc után egy más dimenzióba, végtelen nyugalomba kerül az ember. Amikor a nap is süt, az külön ajándék a téli Balatonnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában