Országos program

2024.01.21. 11:30

Jégpályák Éjszakája az ajkai jégcsarnokban (képgaléria)

Nyitás előtt már fél órával állt a sor a Jégcsarnokban a pénztárnál a Jégpályák Éjszakáján január 20-án. Az intézmény az idén is csatlakozott az országos programhoz.

Tisler Anna

Sokan vettek részt a Jégpályák Éjszakáján

Fotó: Gyarmati László / Napló

A városban népszerű a korcsolyázás szabadidősportként, és a hoki versenysportként. Az Ajkai Óriások Jégkorong SE már országos válogatott kerettag sportolókat is kinevelt. Aki csak szabad idejében kíván jégre lépni, hétvégén közönségkorcsolyán vehet részt. Az első, kora délutáni turnuson csaknem százan élvezték a téli sportot. Többen családostól érkeztek, kisgyerekkel. Sokan kitöltötték a sportághoz kapcsolódó kvízt, majd részt vettek az Óriások sportolói segítségével a szlalomozáson és kipróbálták a kapura lövést. Akiknek kedvezett a szerencse, az élményeen és a mozgás örömének kívül ajándékcsomaggal is gazdagodtak. Az esti turnusra kedvezményes belépőjeggyel várták a szervezők a korcsolyázókat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában