Fotós felhívás olvasóinknak

2024.02.11. 09:00

A Bakony a szíve csücske – Egy-egy csodás pillanatot vihetünk haza a túraösvényekről

"Szabadidőmben szívesen túrázom, ilyenkor egy-egy, az út során szerzett csodás pillanatot mindig továbbviszek magammal" – írta fotós felhívásunkra litéri olvasónk, Lipp Zsuzsanna.

Rimányi Zita
Késő ősszel a Papodra menet, Hárskút határában is fotózott olvasónk 

A Bakony nagyon kedves a szívének, ha teheti, mindig új útvonalat fedez fel és persze sűrűn visszajár oda is, ahol már volt. Felhívásunkra két olyan képet küldött, amit kirándulás közben túraösvényekről készített. Az első fotót Bánd közelében fényképezte nyáron, a másodikat pedig Hárskút határában, a Papodra menet késő ősszel. 

Bánd közelében nyáron készült olvasónk fotója 

Elvarázsolta egy hely? Küldje el! Kedvenc túrán készült képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki. A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Azt szintén jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában