A Bakony panorámája

2024.02.22. 21:00

Kilátás a bazaltoszlopok tetejéről: Ha ezeket a fotókat megnézi, bakancslistára veszi a kapolcsi Királykőt

„A Királykő nagyon különleges és egyedi geológiai látványosság, Kapolcs mellett található. A hatalmas bazaltoszlopok tetejéről csodálatos a Déli-Bakony látképe, a Kab-hegy környezete" – írta olvasónk, aki fotókat is készített a kilátásról, a sziklákról.

Rimányi Zita

A Királykő egyedi geológiai látványosság Kapolcsnál, a bazaltoszlopok tetejéről csodás a kilátás Fotó: olvasó

Veszprémi olvasónk, Mészöly János azt is megírta a szerkesztőségünknek küldött levelében, hogy tapasztalatai alapján remek kirándulási célpont lehet ez a hely, nem jelent nehéz túrát, ugyanakkor maradandó élményt biztosít, főleg ilyenkor, tél végén, tavasz elején, amikor a fák még nem lombosodtak ki.

Forrás: olvasó 
Forrás: olvasó 

Elvarázsolta egy hely? Küldje el! A túráikon készült kedvenc képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki. A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írják bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, és ki készítette. Azt szintén jelezzék, hol laknak, és hogy hozzájárulnak-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában