A retró csocsóasztal mindig kéznél van

2024.02.11. 13:00

Másfél órát késett a mérkőzés – ilyen a világon nem volt!

Ki ne ismerné? Ki ne játszott volna vele? De kinek van még ma is odahaza? Retró képsorozatunk felhívására ezúttal egy csocsóasztallal jelentkezett olvasónk – azonban egy kis hiba csúszott a történetbe.

Benkő Péter

A retró játékot szuper, újszerű állapotban őrzik Fotó: Benkő Péter

A történet a megszokott módon indult, a megbeszélt időpontra elindultunk fotózni. Mire a lakásba értünk, kiderült, a kép ugyan elkészülhet, olvasónk szívesen bemutatja kincsét, melyet hetente többször birtokba vesznek a gyerekek. Egy csocsóasztalról van szó ezúttal, amit be is mutatunk – azonban a meccs nem kezdődhetett el. – Ilyen még az életben nem fordult elő, eltűnt a labda, a nagy izgalomban már fél órája keressük, de hiába – mondja a családfő, Sárkány Zoltán, aki két fiával, Zolikával és Olivérrel, valamint szomszédban lakó barátjukkal várt minket.

Viszont a retró játékot szuper, újszerű állapotban őrzik, használják, a család most egy Barcelona–FC Nantes összecsapásra készült, a két kezdő tizenegy a pályán, a bíró meg keresi a labdát. Közben a szurkolók is hazamentek. Szörnyű!

Aztán jó vége lett a dolognak. A labda később előkerült Zolika pulcsija zsebéből, így Sárkányéknál nem maradt el a meccs ezen az estén. Csak csúszott másfél órát. Jó játékot és szurkolást kívánunk a családnak, s köszönjük a felhívásunkra érkezett megkeresést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában