Örülnek a fűzfőiek a most nyílt boltnak

Élelmiszerbolt nyílt a városban, amivel sok fűzfői régi kívánsága teljesült.

Sági Ági

Kontrát Károly országgyűlési képviselő és Szanyi Szilvia polgármester Tóth Lászlóval, a bolt tulajdonosával Fotó: Sági Ági/Napló

Mint az üzlet tulajdonosa, Tóth László elmondta, a boltnyitás ötlete benne is akkor fogalmazódott meg, amikor unokájával biciklivel szeretett volna vásárolni menni, de ehhez kocsiba kellett ülnie. A 71-es út melletti épület már négy-öt éve gazdátlanul állt, és alkalmasnak tűnt arra, hogy itt egy nagyobb élelmiszerboltot hozzanak létre. Az önkormányzat a tervek mellé állt, és a vállalkozót segítette, amiben tudta, így az adásvétel létrejött. Bár a tervezettnél sokkal komolyabb felújításra volt szükség, csütörtökön megnyílt a bolt. A 300 négyzetméteres üzlet minden termékféleséget kínál, és a tervek szerint hamarosan reggelizővel bővül.

Kontrát Károly országgyűlési képviselő és Szanyi Szilvia polgármester Tóth Lászlóval, a bolt tulajdonosával
Fotó: Sági Ági/Napló

A bolt átadásán Szanyi Szilvia polgármester, Lajkó Frigyes alpolgármester, Keil Norbert és Gorza István képviselő-testületi tag mellett részt vett Kontrát Károly, a térség országgyűlési képviselője is, aki örömét fejezte ki, hogy a fűzfőiek ezután akár a nagybevásárlást is elintézhetik helyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!