Ködös, szürke csütörtökünk lesz Veszprém megyében

Csütörtök reggelre nagy területen képződik köd, illetve rétegfelhőzet, mely a nap folyamán ugyan zsugorodik, de lesznek olyan tájak, ahol egész nap felhős marad az ég. A legtöbb napsütés délután a déli tájakon lehet. Eső nem lesz, de a ködös tájakon már előfordulhat ködszitálás – írja országos előrejelzésében a Köpönyeg.

A Veszprém és környéke időjárását figyelő vmeteo prognózisa szerint csütörtökön többnyire ködös, szürke idő valószínű, a késő délutáni órákban vékonyodhat a rétegfelhőzet, csapadék nélkül. A gyenge délkeleti szél fokozatosan északkeletire fordul. A hőmérséklet 6 Celsius-fok közelében tetőzik, rövid napos idő esetén 10 Celsius-fok is lehet.

Pénteken tartósnak ígérkezik a köd, de délután van némi esély napsütésre. Eleinte gyenge északkeleti, később délkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 3, délután 5, napsütés esetén 10 Celsius-fok körül ígérkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!