valós veszély a kihűlés

2018.02.28. 19:02

Járják a településeket a rendőrök: rászorulóknak segítettek a hidegben

A devecseri rendőrök megtalálták az ismeretlen helyre távozó nőt, Balatonfőkajáron a kihűlés veszélye miatt helyeztek biztonságba egy férfit a balatonalmádi járőrök, utalt az esetre Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Forrás: Illusztráció

A Devecseri Rendőrőrsre tett bejelentést 2018. február 27-én 18 óra körül egy férfi, hogy 55 éves felesége még délelőtt gyalogosan ismeretlen helyre távozott, és telefonján nem érhető el. A rendőrök azonnal az eltűnt személy keresésébe kezdtek, akit a

bejelentést követő fél órán belül a Kerta külterületén található vasútállomás várótermében találtak meg átázott, vizes ruhában. A

járőrök betakarták és meleg teával kínálták az asszonyt, majd a Devecseri Rendőrőrsre szállították, és átadták a családjának.

Aradi Virág kiemelte, a balatonkenesei rendőrök a hideg időjárásra való tekintettel rendszeresen ellenőrzik a nehéz körülmények között élő embereket. Balatonfőkajáron, az egyik utcában egy földön fekvő férfinak segítettek a járőrök 2018. február 27-én délben.

 

A 47 éves fedél nélküli személyen már a kihűlés jelei mutatkoztak. A járőrök betakarták, meleg teával kínálták, és közben felvették a kapcsolatot a krízis ellátást végző szervezettel, akik egy várpalotai menedékhelyre szállították a segítségre szoruló embert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!