vádemelési javaslat

2018.04.23. 15:17

Veszprémi lakásban is dolgoztak a prostik

A Veszprém megyei nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy 54 éves férfi és egy 43 éves nő ellen, mondta el Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Az egyik gyanúsított a rendőrségen Fotó: Rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság egy 54 éves székesfehérvári férfi és annak 43 éves élettársával szemben indított eljárást üzletszerűen elkövetett kerítés, prostitúció elősegítése és kitartottság bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az egyik gyanúsított a rendőrségen Fotó: Rendőrség

A két személy 2015 októberétől egy székesfehérvári és egy veszprémi lakást napi szinten bocsátott prostituáltak rendelkezésére anyagi ellenszolgáltatásért cserébe. A székesfehérvári párt a nyomozók 2017. december 12-én elfogták, előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki. A G. Zsolt és H. Helén ellen indult nyomozást a rendőrök vádemelési javaslattal lezárták, és az ügyben keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!