sírva kért elnézést a családtól

2020.06.18. 20:00

Megbánta tettét a férfi, akinek kiskorú fiát egy sólyi kislány megölésével gyanúsítják

Nem ismerte el, hogy embert akart ölni, azt viszont igen, hogy nyilvánosan rágalmazott F. F., akinek kiskorú fiát azzal gyanúsítják, hogy két éve megölt egy nyolcéves kislányt Sólyban. A börtönben levő férfi sírva kért elnézést a családtól a Veszprémi Törvényszéken, ahol távmeghallgatáson tárgyalták az ügyét.

Kovács Erika

Nejlonzacskót húzott a fejére, úgy ült be a rendőrautóba a 49 éves férfi a Veszprémi Járásbíróságnál februárban

A 49 éves férfit emberölés előkészületének bűntettével, valamint nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazással vádolják.

F. F. a fia, a kiskorú F. F. ügyében hozott elsőfokú ítélet után egy internetes hírportálon látta, hogy fiáról a sólyi család egyik tagja negatívan írt. Az ülésen azt mondta, megijedt nagyon attól, hogy fiának bántódása lesz, rossz lelkiállapotban volt, ezért tett közzé rágalmazó, fenyegető megjegyzéseket. Arra nem gondolt, hogy ekkora ügy lesz belőle, és börtönbe is kerülhet, pedig soha nem állt szándékában embert ölni.

A férfi az ülésen sírva kért elnézést a sólyi családtól, utalt rá, ha tudná, visszaforgatná az idő kerekét. Védője észrevételében kérte, a férfi tette rágalmazásnak minősüljön, és a bíróság mellőzze az emberölés előkészületét. Az ülés tárgyalással folytatódik július közepén, amikor meghallgatják a férfit és a megfenyegetett családból az apát.

Nejlonzacskót húzott a fejére, úgy ült be a rendőrautóba a 49 éves férfi a Veszprémi Járásbíróságnál februárban

F. F. fia, a kiskorú F. F. ügyében február elején született nem jogerős ítélet, amikor 15 évet kapott a fiú, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte a nyolcéves Adriennt Sólyban, 2018-ban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!