Frontális baleset történt Hajmáskér térségében, megszólalt a súlyos sérült fia

Frontálisan összeütközött két személyautó Hajmáskér és Gyulafirátót között egy egyenes szakaszon pénteken délután, amikor eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba a Gyulafirátót felől Hajmáskérre tartó jármű, közölte Aradi-Pogány Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Forrás: olvasó

Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő azt mondta, a balesethez a balatonfűzfői és a pétfürdői tűzoltók vonultak, akik a vétlen sofőrt feszítővágóval vágták ki az összetört járműből. Úgy tudjuk, mindegyik autóban egy-egy nő utazott, akit kivágtak, súlyosan, a másik könnyebben sérült meg. A helyszínelést és a műszaki mentést teljes útlezárás mellett végezték, a forgalmat a rendőrök a környékre elterelték. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotók: olvasó

Megszólalt lapunknak Attila, a súlyosan megsérült asszony fia, aki buszon utazott hazafelé Hajmáskérre, amikor megálltak a baleset miatt. Akkor látta meg édesanyja összetört autóját, és azonnal odarohant. – Nincsenek szavak a látványra, amikor megláttam sérült édesanyámat, akit kivágtak a roncsból, és átadtak a mentősöknek. Remélem, mielőbb felépül majd – fogalmazott a rémült fiatalember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!