Pápai munkások is megsérültek a celldömölki halálos buszbalesetben

Busz és Audi ütközött Vas megyében, Celldömölk és Mersevát között csütörtökön délután – adja hírül a vaol.hu.

Forrás: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A Vas megyei hírportál helyszínen szerzett információi szerint a Celldömölk felől Mersevát irányába tartó buszt egy kamion akarta megelőzni, ám amikor észrevette a szemből közeledő Audit, visszahúzódott a sávjába. Az Audi vezetője feltehetően megijedhetett az előbukkanó kamiontól, így ütközhetett a busszal. A busz az ütközés után az árokba borult. A személyautóban utazó fiatal férfi és nő a helyszínen életét vesztette, a buszon utazó 15 emberből tízen könnyebben, ketten pedig súlyosan megsérültek.

A baleset helyszínére nemcsak Vas, hanem Veszprém megyéből is vonultak tűzoltók és mentők, valamint egy mentőhelikopter is érkezett, amelyre végül nem volt szükség. A buszból négy embert a tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki.

A vaol.hu információi szerint a busz egy sárvári üzem járata volt, a gyár pápai és Pápa környéki dolgozóit szállította volna haza a délelőttös műszak után.

A helyszínelés és a mentés teljes útlezárás mellett zajlott. A baleset körülményeit még vizsgálják a szakértők.

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/busszal-utkozott-egy-auto-celldomolk-es-mersevat-kozott-4902391/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!