Letartóztatták a berhidai késelőt

Az emberölés kísérlete miatt folyamatban lévő ügyben a Veszprém Megyei Főügyészség indítványozta annak a 26 éves férfinak a letartóztatását, aki 2021. augusztus 19. napján hajnalban Berhidán több alkalommal késsel megszúrt egy nőt, közölte az Ügyészség.

Kovács Erika

Forrás: police.hu

A gyanú szerint a férfi minden előzmény nélkül rátámadt Berhidán a buszmegálló felé gyalogoló nőre, akivel dulakodni kezdett, majd nyolcszor megszúrta egy késsel, közben megsérült a férfi is, aki elfutott. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyészi indítvány alapján a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója augusztus 21-én egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt.

https://www.veol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/gyilkossagi-kiserlet-berhidan-minden-elozmeny-nelkul-tamad-a-nore-4941854/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!