Pénzt remélt a Veszprémben ellopott pénztárcában – Eljárást talált benne

A helyi rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították és elfogták a 49 éves nőt, aki egy férfi pénztárcát eltulajdonított Veszprémben.

police.hu

Forrás: pixabay.com

A sértett arról tett bejelentést 2021. augusztus 22-én 22 óra 35 perckor, hogy Veszprém belvárosában egy padon ottfelejtette a pénztárcáját, de amikor visszament érte, azt már nem találta meg. A tárcában pénz nem volt, viszont a férfi valamennyi személyes iratát abban tartotta, számolt be róla a rendőrség.

A kiérkező járőrök adatgyűjtést követően beazonosították azt a nőt, aki a pénztárcát elvihette. Amikor a Veszprém-környéki faluban az elkövető ajtaján kopogtattak a rendőrök, akkor a nő kérdés nélkül nyújtotta is az egyenruhásoknak a pénztárcát. Elmondta, hogy azért tette el a padon hagyott férfi tárcát, mert azt hitte pénzt talál benne. A 49 éves nőt előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A sértett a pénztárcát – és benne hiánytalanul az iratait – a rendőrkapitányságon visszakapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!